Job 181 van 318


Report this listing

Solliciteren



traiteur/kok met ervaring


Functie

Ben jij een gepassioneerde fijnproever met een voorliefde voor smaakvolle gerechten?

Zo ja, dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Functieomschrijving:

  • Salades, dagschotels en broodjes bereiden.
  • Maaltijden inpakken en presenteren.
  • Klanten helpen en adviseren.
  • Klaarmaken van bestellingen.

Jouw profiel

Profiel:

  • Minimum 2 jaar relevante ervaring.
  • Teamplayer.
  • Passie voor voeding.
  • Zelfstandig kunnen werken.
  • Flexibel zijn in de week maar ook in het weekend.
  • Gerechten bereiden: Vis- en schaaldieren
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Meewerken aan de promotie van de organisatie (kookwedstrijd, beurzen, ...)
  • Gerechten bereiden: Gastronomische menu's
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen

Aanbod

Aanbod:

  • Fulltime.
  • Je werkt in een aangename omgeving.
  • Verloning volgens werkervaring.
  • Een uitdagende job als winkelbediende met heerlijke producten!

Solliciteren

Estelle De Craemer
059.55.66.00

Solliciteren